Stormöte 24:e maj i Gällareds bygdegård

Nu sätter vi igång arbetet med att gräva ner ett eget fibernät här i Falkenbergs inland. Vi gör det i form av ekonomisk förening, där vi tillsammans bygger ett framtidssäkert bredbandsnät som klarar av framtida tjänster.

Som första steg kallar vi till ett Stormöte om fibernät 24:e maj kl 18:30 i Gällareds bygdegård. Då kommer Hasse Eriksson från byNet  kommer och informerar om hur de arbetar. Vi i den  lokala interimstyrelsern presenterar sig.

Du har möjlighet att ställa alla frågor du har. Eftersom det är en förening så kommer vi överens om många saker hur föreningen skall bygga sitt nät. Vill du vara med och påverka kostnad och annat är detta tillfället för att göra det.

Det vi säkert kan tala om redan nu är att ju fler som är med desto billigare blir det. När nätet ska börja byggas sätts ett pris per anslutning. De som önskar ansluta sig till nätet efter det kommer få betala ett högra pris, även om fiber passerar i närområdet.

Läs gärna några argument om varför du skall skaffa fiber.

Det kommer finnas fika. Vi ser gärna att ni skickar ett mail till kontakt@byafiber.se så vi vet hur många som kommer och vill ha fika.

Alla är varmt välkomna!