147 anslutningsavtal klara

Efter söndagens insamling av anslutningsavtal i Gällared har vi nu fått int 147 stycken påskrivna anslutningsavtal. Det är så många medlemmar som har förbundit sig att ansluta sig till vårt fibernät. Tack till alla som kom!

De som kommit de två dagar vi samlat in avtalen har underlättat styrelsens arbete väsentligt, och hjälpt till att snabba på processen för att starta bygget av fibernätet.

Det har varit skönt för styrelsen att ha två samlade tillfällen att kunna svara på frågor, och för oss från styrelsen har det mötet öga mot öga med dig som medlem varit fantastisk kul.

Ett 50-tal kvar att få in

Det betyder att vi har ett 50-tal i medlemslistan som ännu inte lämnat in sitt avtal. Bland dessa är det ett antal personer som redan innan meddelat att det inte skulle kunna komma och lämna in avtalet, eftersom de varit på semesterresa, är boende på annan ort eller haft annat bokat i kalendern de här två dagarna.

Hjälp oss att få in de sista avtalen

Vi kommer nu kontakta de medlemmar som ännu inte lämnat in avtalen, och vi tror på att det skall gå lika smidigt att få in dessa som e första 147 avtalen. Vi vet att några kanske inte läser sin e-post så ofta, och några inte uppfattat att de måste komma in med ett anslutningsavtal. Har du möjlighet så ställ gärna frågan till dina grannar om de kommit ihåg att lämna in avtalet.

Fler än 50 avtal?

Och visst skall vi ta in några fler avtal än 50? Det skulle betyda nya medlemmar och fler som delar på kostnaden som ger ett lägre pris för alla. Det finns fortfarande de som inte är medlem i vårt område, och de har fram till sista mars på sig att vara med och ansluta sig till fibernätet för den lägre kostnaden.