Så gick det med anslutningsavtalen

Ni kan börja bygga fibernätet

Idag är det den 31:e mars och sista dagen att få fiber till lägsta pris kring Gällared. Hur har det gått då?

Idag har vi 200 signerade avtal. Dessutom är det 5 stycken ytterligare på väg till oss, men som ännu kommit fram. Det ger totalt 205 medlemmar som kommer ansluta sig till fiber.

Dessa 205 medlemmar har i sin tur beställt totalt 233 stycken anslutningar, exempelvis så har vi flera fastigheter med hyreslägenheter.

6 medlemmar har berättat för oss att de inte längre är intresserade av att skaffa fiber, av dessa är 5 fastboende. Det betyder att vi fått nästan 21 nya medlemmar sedan årsskiftet, de flesta sista veckorna.

Ni kan börja bygga fibernätetVi kan ge startsignal till Miljöschakt

Det betyder att vi idag har fått in så många avtal att vi kan ge Miljöschakt startsignal att så snart som möjligt sätta igång och gräva vårt fibernät.

Du har fått en faktura att betala

Alla som skrivit på ett anslutningsavtal har fått, eller kommer att få, en faktura med den första delbetalningen. Du som angett en e-postadress får fakturan från Byafiber på den adressen, annars kommer det en faktura i din postlåda.

Anmäl dig till föreningsstämman

På föreningsstämman torsdagen den 20 april i Gällareds bygdegård kommer Miljöschakt, Blacklink och IP-Only och berättar på vilket sätt de hjälper oss att få ett riktigt bra fibernät.

En punkt kommer vara att vi kommer besluta om nya stadgar, som vi måste uppdatera efter att Lagen för ekonomiska föreningar ändrats. Vi kommer så klart att välja styrelse och allt det ”vanliga” som tas upp på en stämma.

Se till att anmäla dig via vårt formulär eller telefon så att vi vet hur många som kommer.